Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tereza & Daniel

Na konci května jsme s manželkou Alčou měli tu čest být součástí nezapomenutelného svatebního dne Terezy a Daniela, který se odehrál v kouzelném prostředí penzionu Medové údolí na Šumavě. Od prvních svatebních příprav až po prskavkový tanec jsme byli svědky mnoha nádherných momentů, které jsme se snažili zachytit. Obřad probíhal venku, a přestože se konal pod deštníky kvůli velkému dešti, atmosféra byla plná lásky a radosti.

Po svatební hostině se počasí zázračně změnilo. Slunce začalo prosvítat skrze mraky a poskytlo nádherné světlo pro odpolední focení. Vyrazili jsme s novomanželi na květnatou louku, kde mezi zvonečky a odkvetlými pampeliškami vznikly ty nejkrásnější snímky. Podvečerní světlo dodalo fotkám magický nádech, který jen podtrhl romantiku tohoto jedinečného dne.

Večer vyvrcholil tancem pod širým nebem, kdy se k novomanželům připojili všichni svatebčané. Krátce po setmění, za svitu prskavek, jsme zachytili poslední záběry tohoto výjimečného dne. Svatební den Terezy a Daniela byl plný emocí, smíchu a lásky, a my jsme rádi, že jsme mohli být jeho součástí a zaznamenat každý vzácný okamžik.

Předchozí článek Následující článek